Gitaarlessen

Gitaarles / Basgitaarles bij Passie voor gitaar

Ben jij geïnteresseerd in het maken van muziek en lijkt het je leuk om samen muziek te maken? Dan is dit echt iets voor jou! Wij zijn Virgil Piqué en Sander Bosselaar van Passie voor gitaar, wij geven gitaarlessen in Vlissingen, Middelburg en Oost-Souburg.

Tijdens de lessen leer jij jouw instrument kennen, de taal van muziek te spreken en zorgen wij ervoor dat jij op termijn in staat zal zijn om je lievelingsnummers te kunnen spelen. Wij zullen ons uiterste best doen om de passie voor gitaar op jou over te brengen.

 

Groepslessen (voor kinderen)

Wij geven groepslessen aan kinderen die nog op de basisschool zitten! Onze ervaring is dat kinderen erg veel van elkaar leren en dat ze elkaar stimuleren. Bovendien zijn de lessen ook nog eens erg gezellig.

 

Privelessen ( voor kinderen en volwassenen)

Uiteraard is het ook mogelijk om privéles te volgen, voor zowel beginners als voor (bas)gitaristen die al wat verder zijn!

 

‘Fun is the key ! ‘

 

Antwoord op de meest gestelde vragen:

Hoe lang duren de lessen?

45 minuten.

 

Wat heb ik hier voor nodig?

Elektrische of akoestische gitaar/ basgitaar.

 

Wat moet ik doen als ik geen gitaar heb?

Wij kunnen jou helpen aan een heel goed instrument voor weinig geld!!!!!

 

Om hoe laat starten de lessen?

De lessen zullen plaatsvinden tussen 15:30 uur en 19:30 uur.

 

Hoe groot zijn de groepen?

5 tot maximaal 10 leerlingen

Wij zijn Virgil Pique en Sander Bosselaar, wij zijn al heel wat jaren bezig met het geven van workshops. We komen op diverse Scholen. Wat wij belangrijk vinden tijdens onze workshops is dat wij kinderen enthousiasmeren. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat wij kinderen de basiskennis van muziek verschaffen. Ook verzorgen wij langdurige projecten waarbij wij meer inhoud en diepgang kunnen geven. Dit zijn projecten als:

o.a. Eddys kids en Podium Z.

Wil je meer informatie over gitaarworkshops of gitaarlessen?